Cartofi taranesti!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 31977 vizualizari

 

Cartofii noi sunt in voga! O mancare rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • cartofi 1000 gr.
  • ceapa 300 gr.
  • bacon 250 gr.
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti!:

Cartofii se curata si taie ca pentru prajit. Se stropesc cu ulei, se asezoneza cu sare si piper. Se  pun in tava si se dau la cuptor ptr cca. 20 de minute. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la calit in putin ulei. Baconul se taie bucatele  marunte si se adauga la ceapa calita. Se lasa sa se rumeneasca usor impreuna. Compozitia de ceapa si bacon se rastoarna peste cartofi si se mai lasa la cuptor cca. 5 minute, ca sa se imbine aromele. Cartofii se servesc simplii sau insostiti de o salata proaspata de vara. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti!" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu somon